360 Graden fotografie

In google maps met uw eigen foto’s

Laat uw klanten online kennis maken met uw bedrijf

Een van de meeste spectaculaire fototechnieken is momenteel de 360° foto. Deze virtuele toepassing wordt met name gebruikt voor woningen, hotels en beurslocaties.

Wat zijn 360-graden foto’s?

Een 360 graden foto komt voort uit een fotoshoot van een gehele ruimte en is verwerkt tot een interactieve applicatie. Dit houdt in dat men op het scherm een venster te zien krijgt waarin u als gebruiker zelf kunt rondkijken denk aan google maps waar je in kan rondkijken overgens kan bijvoorbeeld uw bedrijf hier ook in worden weergegeven.

Wat is de meerwaarde?

360 graden fotografie is niet alleen spectaculair, het trekt ook meer kijkers. Het blijkt uit onderzoek dat dergelijke foto’s tot wel vier keer langer bekeken worden.

360-graden foto’s laten maken

Hoe zou het zijn om zelf dit soort foto’s op uw site te hebben? U zult hiermee ongetwijfeld een goede indruk op uw klanten maken. Ook zou het de perfecte manier zijn om mensen alvast rond te laten kijken in uw winkel of feestlocatie. Of wat dacht u van de woning die u aan het verkopen bent? De kans is echter groot dat u niet weet hoe je dit precies moet aanpakken.

Gelukkig weten wij dit wel. Naast reguliere fotografie hebben we onszelf vaardig gemaakt in 360 graden foto’s. We hebben niet alleen de kennis, maar ook de juiste apparatuur om ook voor u zo’n prachtige foto te maken.

Nadat we een gesprek vooraf gehad hebben komen we langs om uw 360° foto te kunnen vast leggen. U mag hier uiteraard zelf bij aanwezig zijn om te kijken hoe we te werk gaan.

Klinkt dit u wel goed in de oren? Stuur gerust een mail om vrijblijvend een afspraak te maken. Of neem alvast een kijkje in ons portfolio.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waarom maandelijkse kosten?

Het maandelijkse gebruiken wij om jouw site online te houden. Je site draait namelijk op onze servers, ook wel hosting genoemd.
Extra domeinen aanvragen is ook mogelijk.

Wat is een domeinnaam?

Een domein naam is de benaming van een website, in ons geval Evalco.nl.
Deze is uniek en er kunnen nooit 2 websites zijn met dezelfde domeinnaam.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018