Bedrijfsvideo

Een film van uw eigen bedrijf. Kom sterk naar voren

Uitblinken doormiddel van je eigen bedrijfsvideo.

Video is tegenwoordig nagenoeg onmisbaar bij de promotie van een bedrijf. Toch zijn er helaas nog steeds vele organisaties die het links laten liggen. Of ze gebruiken nog steeds dat ene filmpje van 5 jaar geleden. Hoe zou het zijn als u de concurrentie een grote stap voor kunt zijn door wél een professionele bedrijfsvideo op je site te hebben.

Video is namelijk een van de krachtigste manieren om je boodschap te brengen. Men zegt weleens ‘’een foto zegt meer dan duizend woorden’’. Kunt u nagaan hoeveel een video zegt 😉

Wij kunnen u hierbij helpen. We zien het namelijk als uitdaging om ook uw bedrijf zo krachtig mogelijk in beeld te brengen. De combinatie van ons nauwkeurige camerawerk en de uitgebreide videobewerking zal resulteren in een mooi visitekaartje voor uw organisatie.

Aangezien ieder bedrijf anders is moeten we vaak met verschillende camera’s werken. Daarom hebben een ruim assortiment aan filmapparatuur. Ook zijn we in het bezit van een drone. Hiermee kunnen we uw bedrijf letterlijk naar een hoog niveau tillen. Tevens monteren we alles zelf, om zo de complete controle te houden.

Uiteraard zal alles gebeuren volgens uw wensen en eisen. Heeft u echter zelf niet de tijd of inspiratie om een sterk concept te bedenken? Geen enkel probleem. Wij komen met meerdere concepten en u maakt de keuze.

Is u interesse gewekt? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om erachter te komen wat we voor uw onderneming kunnen betekenen. Mocht u nog twijfelen, bekijk dan eerst ons portfolio.

 Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

We doen ons best om de video na opname binnen 14 dagen op te leveren.

Moet ik zelf ook in beeld komen?

Nee, dit is absoluut niet verplicht. Jij en het overige personeel hoeven niet in beeld, al kan het wel een erg goede toevoeging zijn. In het vrijblijvende gesprek kijken we of het meerwaarde heeft en wie er voor openstaat.

Beelden met een done, is dat mogelijk?

Jazeker! We zijn niet alleen in het bezit van een goede drone, maar zijn ook gecertificeerd om ermee te vliegen. Indien gewenst kunnen we hem gebruiken bij de opnames voor jouw bedrijf mits het wettelijk is toegestaan. Je mag namelijk niet overal vliegen.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018