Bruiloft fotografie

Maak uw dag onvergetelijk

Omdat jullie trouwdag onvergetelijk moet zijn

Een fotoreportage van uw bruiloft is een geweldige manier om uw trouwdag keer op keer te kunnen herbeleven. Het is jullie dag en dus ook jullie foto’s. Wij zijn erbij om deze vast te leggen.

Het lijkt misschien een goed idee om een vriend of familielid te vragen of deze wat foto’s kan schieten. Hier zitten echter de nodige nadelen aan. Allereerst is het nog maar de vraag of het er mooi uit komt te zien. Een leuk kiekje maken is misschien niet zo moeilijk, maar een gehele trouwdag goed in beeld brengen is weer een ander verhaal. Daarnaast is het jammer dat deze persoon met de camera bezig is en dus niet mee kan genieten van het feest.

Vandaar dat wij u graag te hulp schieten. Onze fotograven hebben al veel bruidsreportages gemaakt en kunnen niet wachten om ook die van u eraan toe te voegen.

Allereerst zullen we met jullie rond de tafel gaan om erachter te komen wat de wensen en eisen zijn. Want op jullie dag staan jullie wensen natuurlijk centraal. Al zijn we, indien gewenst, ook bereid om onze eigen ideeën te delen. Dit alles om zo goed mogelijk voorbereid te kunnen zijn.

Als de grote dag eenmaal is aangebroken staan wij klaar om alles vast te leggen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mooie momenten mee te pakken. Indien gewenst kunnen we ook met twee camera’s fotograferen om echt het maximale eruit te halen.

We doen ons best om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn, zodat jullie echt van jullie dag kunnen genieten. Uiteraard zijn we in stijl gekleed zodat we niet opvallen tussen de overige gasten.

 

Nadat we foto’s gemaakt hebben beginnen we zo snel mogelijk met de montage, om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. We nemen de mooiste momenten eruit en stellen de kleuren bij. Ook hierbij houden we volledig rekening met jullie wensen.

 

Als de foto’s klaar zijn krijgen jullie deze direct te zien.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?
We maken graag eerst een afspraak om alles door te spreken. Indien we een overeenkomst hebben dan zullen we op de dag zelf het afgesproken aantal uren aanwezig zijn. We doen dan ons best om zoveel mogelijk mooie momenten op camera vast te leggen. Nadat we de foto’s hebben gemaakt zullen we de beste eruit halen en deze nog eens extra bewerken. Wanneer alles klaar is krijgen jullie de foto’s toegestuurd.

Kan ik het ruwe, onbewerkte materiaal ook te zien krijgen?
Jazeker, indien u dit bij ons aangeeft dan kan dit zeker geregeld worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 Bekijk onze Facebook beoordelingen

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl