Content

Trigger om veder te lezen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Een goede verkoper gebruikt de juiste woorden. In het echt, maar ook online. Het is daarom van belang dat uw teksten aantrekkelijk zijn en de klant overhalen om met u in zee te gaan.

Zelfs als u niets verkoopt op uw site is het nog steeds belangrijk dat de teksten netjes zijn. Spellingsfoutjes en andere slordigheden halen uw geloofwaardigheid namelijk fors omlaag. Vandaar dat dit soort zaken niet op site thuishoren.

Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen.

Diensten

Webteksten

Iedereen kan wel een tekstje typen. Het is echter de kunst om zo te schrijven dat mensen echt interesse krijgen in uw product.

Bent u daar niet goed in? Geen probleem, wij doen het graag voor u.

Artikelen

Naast leuke teksten is het ook fijn als u de bezoeker voorziet van waardvolle informatie. Hierdoor blijft deze namelijk terug komen en zal daarbij eerder geneigd zijn om gebruik te maken van uw product of dienst.

Controle

Hoe goed u ook kunt schrijven, er kan altijd een foutje insluipen. Niet heel erg, maar het staat wel slordig. Wij vinden het leuk om uw tekst na te kijken en de eventuele foutjes eruit te halen.

Recent werk

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl