Content

Trigger om verder te lezen

Content

Een goede verkoper gebruikt de juiste woorden. In het echt, maar ook online. Het is daarom van belang dat uw teksten aantrekkelijk zijn en de klant overhalen om met u in zee te gaan.

Zelfs als u niets verkoopt op uw site is het nog steeds belangrijk dat de teksten netjes zijn. Spellingsfoutjes en andere slordigheden halen uw geloofwaardigheid namelijk fors omlaag. Vandaar dat dit soort zaken niet op site thuishoren.

Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen.

Diensten

Iedereen kan wel een tekstje typen. Het is echter de kunst om zo te schrijven dat mensen echt interesse krijgen in uw product.

Bent u daar niet goed in? Geen probleem, wij doen het graag voor u.

Naast leuke teksten is het ook fijn als u de bezoeker voorziet van waardvolle informatie. Hierdoor blijft deze namelijk terug komen en zal daarbij eerder geneigd zijn om gebruik te maken van uw product of dienst.
Hoe goed u ook kunt schrijven, er kan altijd een foutje insluipen. Niet heel erg, maar het staat wel slordig. Wij vinden het leuk om uw tekst na te kijken en de eventuele foutjes eruit te halen.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018