Controle

Maak klanten van uw bezoekers

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Controle

Hoe goed u ook kunt schrijven, er kan altijd een foutje insluipen. Geen ramp, maar toch staat het slordig. Ondanks dat het niet iedereen zal opvallen zullen er altijd mensen zijn die hierdoor afhaken. Tevens kan het uiteindelijk uw geloofwaardigheid fors omlaag halen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig de teksten nakijkt en ervoor zorgt dat er geen foutjes inzitten. Al heeft niet iedereen daar tijd en zin in. Met name u als volgeboekte ondernemer. We begrijpen dat u al genoeg aan uw hoofd heeft en vaak niet in staat bent om ook nog eens na te denken over spellingsfoutjes. Gelukkig zijn wij dat wel. We vinden het leuk om teksten te corrigeren en kijken daarom graag die van u na. De eventuele foutjes passen we natuurlijk meteen aan en daarnaast geven we u tips om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Of u nou uw site, blogs of nieuwsbrief wilt laten nakijken, wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Wat krijgt u?

  • Controle van uw teksten.
  • Verbeterde versies zonder spellingsfouten.
  • Tips om dit in de toekomst te voorkomen.
  • Alternatieve versies die prettiger lezen.

De verdere werkwijze ligt aan uw voorkeuren. Wilt u zelf graag zo min mogelijk tijd aan teksten kwijt hoeven zijn? Wij maken het in orde en zorgen ervoor dat u de tekst alleen maar hoeft te plaatsen. Heeft u behoefte aan feedback zodat u het in de toekomst zelf kunt doen? Dat kan ook. We zullen u uitgebreid vertellen wat we aangepast hebben en waarom. Hierdoor krijgt u een sterk inzicht in uw schrijfwijze en kunt u het later misschien zelf ook. Mocht u liever de gehele tekst door ons laten schrijven dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunt u een kijkje nemen op de website teksten pagina.

Meer conversie

Een goede tekst levert meer conversie op. Laat uw teksten daarom controleren en optimaliseren door onze specialisten en realiseer meer sales.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Waar kunnen jullie mij allemaal bij helpen?

In principe alles waar tekst in zit. Artikelen, productpagina’s maar bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven en salespages.

Ik wil gebruik te maken van jullie diensten. Moet ik nog apart investeren in het laten schrijven van teksten?

Dat ligt eraan van welke dienst je gebruikt maakt. Als je bijvoorbeeld kiest voor zoekmachine optimalisatie dan zit het controleren van teksten er al bij inbegrepen. Dit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat voor schrijfstijl gebruiken jullie?

Dat ligt aan je wensen. Wil je verkopen of moeten je teksten juist informatief zijn? Wij kunnen met beide uit de voeten en proberen het in de meeste gevallen te combineren.

Wordt er bij het schrijven door jullie ook gelet op SEO oftewel de vindbaarheid van de zoekmachine?

Dit ligt een beetje aan jouw wensen. In de meeste gevallen wel, maar voor sommige klanten leggen we de nadruk meer op de inhoud dan op de voorkeuren van Google. Al proberen we uiteraard aan alle twee te denken.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl