Webteksten

Maak klanten van uw bezoekers

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Trigger bezoekers met een sterke tekst

Een tekstje typen kan eigenlijk iedereen wel. Het is echter de kunst om het zo te verwoorden dat bezoekers echt geprikkeld raken en daardoor dolgraag klanten bij u willen worden. Toch is de kans groot dat u als ondernemer niet zo goed bent in website teksten schrijven. Logisch, want het is waarschijnlijk niet uw vak.

Desondanks is het zeker belangrijk dat u de klant met woorden weet te overtuigen. Het is namelijk dé manier om boven de concurrentie uit te steken. Vooral als zij eigenlijk hetzelfde product verkopen en u uzelf voornamelijk met marketing moet onderscheiden.

Bent u daar niet goed in? Geen probleem, u heeft ons. Wij schrijven graag uw website teksten en zien het als uitdaging om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Of het nou gaat om blogs, nieuwsbrieven of productpagina’s, we beginnen er graag aan.

Hoe we het aanpakken ligt bij u. Wilt u het liefst zelf zo min mogelijk tijd en moeite aan uw teksten besteden? Dan nemen we u deze zorg maar al te graag uit handen. We zullen zelf met ideeën komen en u hoeft eigenlijk alleen maar toezegging te geven. Als u niet tevreden bent dan passen we het gewoon nog een keer aan.

Heeft u hele juist specifieke wensen en weet u precies wat u wilt? Ook dat kan geregeld worden. We zullen aandachtig naar uw verhaal luisteren en zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Mocht er toch wat zijn dat niet naar wens is dan zullen we dat kosteloos aanpassen.

Uiteraard zijn wij instaat om uw website teksten te optimaliseren voor de zoekmachines. Dit houdt in dat ze op een bepaalde manier geschreven worden en zo beter gevonden kunnen worden door bijvoorbeeld Google. Let op! Mocht u gebruik willen maken van onze zoekmachine optimalisatie dienst dan zitten deze teksten daar automatisch bij inbegrepen.

Tijdens het schrijven houden we rekening met:

  • Juiste spelling en grammatica
  • Aantrekkelijke schrijfwijze
  • Uw gewenste doelgroep
  • Uw product en huisstijl
  • Vindbaarheid door zoekmachines

Kunt u zelf best aardig schrijven maar twijfelt u af en toe nog een beetje? Wij zijn ook bereid om de door u geschreven artikelen na te kijken op zowel schrijfwijze als spellingsfouten (zie de pagina controle)

Meer conversie

Het slim inzetten van videomarketing binnen uw bedrijf levert u meer conversie en naamsbekendheid op. Zo word u niet alleen gevonden door Google maar als u het op YouTube, Facebook en dergelijke platforms plaatst  kunt u een succesvolle campagne opzetten. Hier helpen we u graag mee.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Waar kunnen jullie mij allemaal bij helpen?

In principe alles waar tekst in zit. Artikelen, productpagina’s maar bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven en salespages.

Ik wil gebruik te maken van jullie diensten. Moet ik nog apart investeren in het laten schrijven van teksten?

Dat ligt eraan van welke dienst u gebruikt maakt. Als u bijvoorbeeld kiest voor zoekmachine optimalisatie dan zit het controleren van teksten er al bij inbegrepen. Dit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat voor schrijfstijl gebruiken jullie?

Dat ligt aan uw wensen. Wilt u verkopen of moeten de teksten juist informatief zijn? Wij kunnen met beide uit de voeten en proberen het in de meeste gevallen te combineren.

Wordt er bij het schrijven door jullie ook gelet op SEO oftewel de vindbaarheid van de zoekmachine?

Dit ligt een beetje aan uw wensen. In de meeste gevallen wel, maar voor sommige klanten leggen we de nadruk meer op de inhoud dan op de voorkeuren van Google. Al proberen we uiteraard aan alle twee te denken.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl