Controle

Wij zorgen voor een foutloze tekst

Controle

Hoe goed u ook kunt schrijven, er kan altijd een foutje insluipen. Geen ramp, maar toch staat het slordig. Ondanks dat het niet iedereen zal opvallen zullen er altijd mensen zijn die hierdoor afhaken. Tevens kan het uiteindelijk uw geloofwaardigheid fors omlaag halen.

Daarom is het belangrijk dat u regelmatig de teksten nakijkt en ervoor zorgt dat er geen foutjes inzitten. Al heeft niet iedereen daar tijd en zin in. Met name u als volgeboekte ondernemer. We begrijpen dat u al genoeg aan uw hoofd heeft en vaak niet in staat bent om ook nog eens na te denken over spellingsfoutjes.

Gelukkig zijn wij dat wel. We vinden het leuk om teksten te corrigeren en kijken daarom graag die van u na. De eventuele foutjes passen we natuurlijk meteen aan en daarnaast geven we u tips om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Of u nou uw site, blogs of nieuwsbrief wilt laten nakijken, wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

Wat krijgt u?

  • Controle van uw teksten.
  • Verbeterde versies zonder spellingsfouten.
  • Tips om dit in de toekomst te voorkomen.
  • Alternatieve versies die prettiger lezen.

De verdere werkwijze ligt aan uw voorkeuren. Wilt u zelf graag zo min mogelijk tijd aan teksten kwijt hoeven zijn? Wij maken het in orde en zorgen ervoor dat u de tekst alleen maar hoeft te plaatsen. Heeft u behoefte aan feedback zodat u het in de toekomst zelf kunt doen? Dat kan ook. We zullen u uitgebreid vertellen wat we aangepast hebben en waarom. Hierdoor krijgt u een sterk inzicht in uw schrijfwijze en kunt u het later misschien zelf ook.

Mocht u liever de gehele tekst door ons laten schrijven dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunt u een kijkje nemen op de website teksten pagina.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waar kunnen jullie mij allemaal bij helpen?

In principe alles waar tekst in zit. Artikelen, productpagina’s maar bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven en flyers.

Ik wil gebruik te maken van jullie diensten. Moet ik nog apart investeren in het laten schrijven van teksten?

Dat ligt eraan van welke dienst je gebruikt maakt. Als je bijvoorbeeld kiest voor zoekmachine optimalisatie dan zit het controleren van teksten er al bij inbegrepen. Dit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018