Design

Alles voor een goede uitstraling

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Als bedrijf wil u natuurlijk  een goede indruk bij klanten achterlaten. De beste manier om dit te doen blijft toch door middel van een eigen huisstijl. Dit houdt in dat alles een soortgelijke uitstraling heeft.

Wij helpen u maar al te graag met logo’s, flyers en eigenlijk al het andere op grafische gebied. Het is voor ons een leuke uitdaging om uit te vinden wat bij u past. Uiteraard houden we rekening met al uw wensen en eisen.

Heeft u zelf geen idee hoe het eruit moet komen te zien? Dan komen wij zelf met een aantal voorstellen en hoeft u alleen maar toezegging te geven. We zijn benieuwd naar uw bedrijf!

Diensten

Logo laten ontwerpen

Ieder bedrijf heeft een logo nodig. Modern, sober of flitsend, als het maar past bij uw product. Wij kijken naar het product of dienst en maken er een ontwerp bij.

Huisstijl laten maken

Een goede huisstijl is belangrijk. Het is belangrijk dat u een consistente uitstraling creëert niet alleen in kleur maar ook in de manier van presenteren. 

Banners

Een banner moet de aandacht trekken, wij zorgen ervoor dat het werkt. 

Flyers

Flyeren is een handige manier om snel een hoop naamsbekendheid te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw flyers niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook perfect bij uw bedrijf passen.

Posters

Posters, zo’n beetje iedere stad of dorp hangt er mee vol. Het is daarom moeilijk om op te vallen. Tenzij u een uniek ontwerp weet te combineren met een pakkende tekst, zoals wij dat doen.

Recent werk

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.

 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl