Design

Alles voor een goede uitstraling

Design

Als bedrijf wil u natuurlijk  een goede indruk bij klanten achterlaten. De beste manier om dit te doen blijft toch door middel van een eigen huisstijl. Dit houdt in dat alles een soortgelijke uitstraling heeft.

Wij helpen u maar al te graag met logo’s, flyers en eigenlijk al het andere op grafische gebied. Het is voor ons een leuke uitdaging om uit te vinden wat bij u past. Uiteraard houden we rekening met al uw wensen en eisen.

Heeft u zelf geen idee hoe het eruit moet komen te zien? Dan komen wij zelf met een aantal voorstellen en hoeft u alleen maar toezegging te geven.

We zijn benieuwd naar uw bedrijf!

Diensten

Ieder bedrijf heeft een logo nodig. Modern, sober of flitsend, als het maar past bij uw product. Wij kijken naar het product of dienst en maken er een ontwerp bij.
Een visitekaartje blijft een ideale manier om nieuwe contacten te onderhouden. Als dit kaartje er echter amateuristisch uitziet verdwijnt het vaak al snel in de prullenbak. Daarom zorgen wij ervoor dat uw visitekaartjes mooi en representatief zijn.
Een banner moet de aandacht trekken, wij zorgen ervoor dat het werkt.
Flyeren is een handige manier om snel een hoop naamsbekendheid te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw flyers niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook perfect bij uw bedrijf passen.
Posters, zo’n beetje iedere stad of dorp hangt er mee vol. Het is daarom moeilijk om op te vallen. Tenzij u een uniek ontwerp weet te combineren met een pakkende tekst, zoals wij dat doen.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018