Evenementen video

Aftermovies zijn ons ding

Aftermovies, iedereen ziet ze.

Wat is er nou mooier dan het organiseren van een evenement? Het nagenieten! Een van de beste manieren om dit te doen is door het bekijken van een video. Dit is niet alleen leuk, maar ook de ideale promotie. Het kunnen terugkijken van een leuke ervaring zal ervoor zorgen dat bezoekers enthousiast blijven en daardoor graag nog eens terugkomen. Tevens is het een perfecte manier om nieuwe mensen aan te trekken. Hiermee bedient u zowel huidige als potentiele klanten.

De vraag is alleen, hoe gaat u dat aanpakken? U ziet vaak dat een van de medewerkers tussen zijn werkzaamheden door een paar beelden probeert te schieten. Alhoewel daar soms een grappig filmpje uit voortkomt is het vaak niet sterk genoeg om mensen echt te overtuigen. Het kan leuk zijn voor insiders, maar buitenstaanders worden er niet warm of koud van.

Gelukkig kan Evalco u daarbij helpen. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het maken van evenementvideo’s. Het is voor ons een uitdaging om zoveel mogelijk mooie momenten op camera vast te leggen.  Groot of klein, wij vinden het geweldig. Gelooft u ons niet? Bekijk dan maar eens ons portfolio.

Hoe werkt het?

Allereerst gaan we met u rond de tafel om alles goed door te spreken. We verdiepen ons in uw evenement en luisteren naar uw wensen. Dan gaan we ons voorbereiden op het filmen. We kiezen het juiste materiaal en zorgen ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zullen zijn.

Tijdens het evenement zelf doen we er alles aan om zoveel mogelijk mooie momenten mee te pakken. Indien gewenst kan er met meerdere camera’s gefilmd worden. Het is zelfs mogelijk om een drone te gebruiken om van bovenaf beelden te schieten.

Nadat we gefilmd hebben beginnen we direct met de nabewerking. We zoeken de mooiste beelden bij elkaar en maken er een krachtig geheel van. Ook zullen we passende muziek toevoegen. Uiteraard werken we geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

 Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Wat is een domeinnaam?

Een domein naam is de benaming van een website, in ons geval Evalco.nl.
Deze is uniek en er kunnen nooit 2 websites zijn met dezelfde domeinnaam.

Hoe lang zit ik aan dat abonnement vast?

Het eerste jaar zit je aan ons abonnement vast, hierna is deze maandelijks opzegbaar. Uiteraard kan je jouw domeinnaam dan meenemen.

Kan mijn site gehackt worden?

Kort en simpel gezegt, ja dit kan. Maar professionele hackers kunnen tegenwoordig alle sites hacken, zelfs die van de FBI.
Zolang je geen problemen zoekt met dit soort mensen zal er niks gebeuren met je website.
Hiernaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd de laatste beveiligings updates heeft wanneer deze uitgebracht worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018