360 graden fotografie

In Google maps met uw eigen foto’s

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Laat uw bedrijf zien

Een van de meest spectaculaire fototechnieken is momenteel de 360° foto. Deze virtuele toepassing wordt met name gebruikt voor woningen, hotels en beurslocaties.

Wat zijn 360-graden foto’s?
Een 360 graden foto komt voort uit een fotoshoot van een gehele ruimte en is verwerkt tot een interactieve applicatie. Dit houdt in dat men op het scherm een venster te zien krijgt waarin u als gebruiker zelf kunt rondkijken. Een beetje vergelijkbaar met Google Maps.

Wat is de meerwaarde?
360 graden fotografie is niet alleen spectaculair, het trekt ook meer kijkers. Het blijkt uit onderzoek dat dergelijke foto’s tot wel vier keer langer bekeken worden.

360-graden foto’s laten maken
Hoe zou het zijn om zelf dit soort foto’s op uw site te hebben? U zult hiermee ongetwijfeld een goede indruk op uw klanten maken. Ook zou het de perfecte manier zijn om mensen alvast rond te laten kijken in uw winkel of feestlocatie. Of wat dacht u van de woning die u aan het verkopen bent? De kans is echter groot dat u niet weet hoe je dit precies moet aanpakken.

Gelukkig weten wij dit wel. Naast reguliere fotografie hebben we onszelf vaardig gemaakt in 360 graden foto’s. We hebben niet alleen de kennis, maar ook de juiste apparatuur om ook voor u zo’n prachtige foto te maken.

Nadat we een gesprek vooraf gehad hebben komen we langs om uw 360° foto te kunnen vast leggen. U mag hier uiteraard zelf bij aanwezig zijn om te zien hoe we te werk gaan.

Klinkt dit u wel goed in de oren? Stuur gerust een mail om vrijblijvend een afspraak te maken. Of neem alvast een kijkje in ons portfolio.

Meer conversie

Het slim publiceren van foto’s op uw website of sociale media levert meer conversie en naamsbekendheid op. Zo wordt u onder andere beter gevonden door Google, mist u het goed aanpakt. Hierin adviseren we u graag.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Foto’s met een drone, is dat mogelijk?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden