Evenementen fotografie

Foto’s om te delen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Share the picture

Wat is er nou leuker dan uw evenement steeds weer opnieuw te kunnen herbeleven?

Een fotoreportage van uw festival of bijeenkomst is niet alleen leuk, het zal er ook voor zorgen dat nieuwe mensen aangetrokken worden om naar een volgende editie te komen. Ook zullen eerdere bezoekers hierdoor extra napret beleven en daardoor graag nog eens terugkomen.

Onze fotografen hebben een passie voor festivals en zien het als uitdaging om zoveel mogelijk mooie momenten op camera vast te leggen. U zult er van versteld staan van wat ze na afloop allemaal hebben kunnen zien.

 

Hoe werkt het?
Allereerst gaan we met u rond de tafel om alles goed door te spreken. We verdiepen ons in het evenement en luisteren naar uw wensen. Dan gaan we ons voorbereiden op het fotograferen. We kiezen het juiste materiaal en zorgen ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zullen zijn.

Tijdens het evenement zelf doen we er alles aan om zoveel mogelijk mooie momenten mee te pakken. Indien gewenst kan er met meerdere camera’s gefotografeerd worden. Het is zelfs mogelijk om een drone te gebruiken om van bovenaf beelden te schieten.

Nadat we foto’s gemaakt hebben beginnen we direct met de nabewerking. We zoeken de mooiste beelden bij elkaar en maken er een krachtig geheel van. Ook zullen we passende muziek toevoegen. Uiteraard werken we geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

Meer conversie

Het slim publiceren van foto’s op uw website en sociale media levert meer conversie en naamsbekendheid op. Zo wordt u bijvoorbeeld beter gevonden in Google, mits u het op de juiste manier aanpakt. Wij zijn altijd bereid u hierin te adviseren.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Foto’s met een drone, is dat mogelijk?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden