Linkbuilding

Wat als uw website beter meer bezocht wordt dan die van de concurrent?

Google loves you when others love you first

Het klinkt misschien gek, maar een site waarbij alles op een slimme manier aan elkaar gelinkt is doet het beter in Google of andere zoekmachines. Hetzelfde geldt voor een site waarnaar veel andere sites linken. Daarom is het als het ondernemer slim om wat met linkbuilding te doen. Dit kan zijn in vorm van het schrijven van een blog op een andere website met links naar uw eigen site. Of door andere slimme methodes.

Wat is linkbuilding?
Linkbuilding is het optimaliseren van de links op en naar uw site. Dus zowel de links binnen uw site (tussen de eigen pagina’s) als links op andere sites die naar uw website linken. Linkbuilding  is belangrijk, denk aan de volgende quote ‘when others loves you google loves you’. Echter kost linkbuilding veel tijd. We schrijven blogs, zoeken de meest ideale website waar we dit relevant voor u kunnen posten. 

De voordelen van linkbuilding:

  • Een hogere positie in Google
  • Meer naamsbekendheid
  • Bezoekers blijven langer hangen
  • Hogere kans op verkopen

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

We werken met een abonnement wat verschilt per klant en afhankelijk is van diens wensen. In het gunstigste geval bouwen we wekelijks één link bouwen naar uw eigen site. Het ‘bloggen’ op andere websites kunnen ook kosten aan verbonden zijn.

Wat is het verschil tussen dit en zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie gaan we aan uw site werken zodat deze niet alleen fijner te gebruiken is, maar ook steeds beter gevonden gaat worden in Google.

Bij zoekmachine adverteren zorgen we ervoor dat u direct bovenaan instaat in Google door middel van een advertentie. Dit zal echter maar tijdelijk zijn.

Zoekmachine adverteren levert altijd veel resultaten op, maar is wel prijzig. Zoekmachine optimalisatie heeft wat tijd nodig, maar daar heeft u dan weer langer plezier van.

Krijg ik een inzicht in wat jullie precies voor mijn site doen?

Uiteraard. Indien gewenst zullen we u bij het proces betrekken en ervoor zorgen dat u later ook zelf aan de slag kunt. Tenzij u er zelf geen behoefte aan heeft natuurlijk. In dat geval zullen we u alleen lastig vallen met de resultaten.

Ik zie van allerlei mogelijkheden op jullie site maar heb geen idee wat ik moet kiezen. Wat nu?

Dat is geheel te begrijpen. We geven elke klant passend advies voor zijn of haar media behoeftes.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018