Marketing

Hoe zou het zijn als uw bedrijf bovenaan staat?

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wordt u maar niet gevonden in Google? Dan gaan wij daar wat aan doen. We zorgen ervoor dat je gaat stijgen en  meer bezoekers zult krijgen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wilt u liever direct bovenaan in Google staan? Dat kan ook! Het plaatsen van een advertentie is dé manier om meer klanten te krijgen. Wij helpen u dit op de beste manier aan te pakken.

Sociale media en adverteren

De meeste mensen zijn tegenwoordig verslaafd aan social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Daarom is het  slim om daar te adverteren. Wij zetten de campagne voor op zodat u alleen maar bezig hoeft te zijn met het afhandelen van uw nieuwe klanten.

Linkbuilding

Het klinkt misschien gek, maar een site waarbij alles aan elkaar gelinkt is doet het beter in Google. Wij leggen u uit waarom dit zo is en brengen het daarna in de praktijk.

Remarketing

Hoe goed je site ook is, een deel van de bezoekers zal afhaken. Hoe zou het zijn om deze mensen uiteindelijk toch nog te kunnen overtuigen? Met remarketing kan dat.

E-mail marketing

Ondanks alle social media is email nog steeds een van de meest gebruikte vormen van communicatie. Daardoor ook een perfect medium om klanten te winnen. Wij helpen u hierbij.

Als ondernemer is uw product of dienst natuurlijk het beste van allemaal. Toch heeft u er weinig aan wanneer deze niet of nauwelijks aan als u niet gevonden word door uw doelgroep.

Evalco biedt meerdere marketing oplossingen aan, dus is er altijd een die bij uw bedrijf past. Allereerst is er zoekmachine optimalisatie, waarmee we uw site hoger krijgen in Google. Ook hebben we zoekmachine adverteren, hierdoor komt u direct al bovenaan in Google of andere zoekmachines te staan. Tevens is het mogelijk om aan linkbuilding te doen of te adverteren via social media. Samen gaan we kijken wat het beste bij u of uw doelgroep past. Wij bekijken uw site en komen met een voorstel. Bij goedkeuring gaan we aan de slag, uiteraard geheel binnen u budget en wensen.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl