Marketing

Hoe zou het zijn als uw bedrijf bovenaan in Google stond?

Wat kan marketing voor u betekenen?

Als ondernemer is uw product of dienst natuurlijk het beste van allemaal. Toch heeft u er weinig aan wanneer deze niet of nauwelijks gezien wordt. Gelukkig kunnen wij dit voorkomen.

Evalco biedt meerdere marketing oplossingen aan, dus is er altijd een die bij uw bedrijf past. Allereerst is er zoekmachine optimalisatie, waarmee we uw site hoger krijgen in Google. Ook hebben we zoekmachine adverteren, hierdoor komt u direct al bovenaan in Google te staan. Tevens is het mogelijk om aan linkbuilding te doen of te adverteren via social media.

Weet u niet welke u nu moet kiezen? Geen probleem. Wij bekijken uw site en komen zelf met een voorstel. Bij goedkeuring gaan we aan de slag, uiteraard geheel binnen u budget.

Wij doen het werk, u krijgt de resultaten.

Diensten

Wordt u maar niet gevonden in Google? Dan gaan wij daar wat aan doen. We zorgen ervoor dat je gaat stijgen en  meer bezoekers zult krijgen.
Wilt u liever direct bovenaan in Google staan? Dat kan ook! Het plaatsen van een advertentie is dé manier om meer klanten te krijgen. Wij helpen u dit op de beste manier aan te pakken.
De meeste mensen zijn tegenwoordig verslaafd aan social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Daarom is het  slim om daar te adverteren. Wij zetten de champagne voor op zodat u alleen maar bezig hoeft te zijn met het afhandelen van uw nieuwe klanten.
Het klinkt misschien gek, maar een site waarbij alles aan elkaar gelinkt is doet het beter in Google. Wij leggen u uit waarom dit zo is en brengen het daarna in de praktijk.
Hoe goed je site ook is, een deel van de bezoekers zal afhaken. Hoe zou het zijn om deze mensen uiteindelijk toch nog te kunnen overtuigen? Met remarketing kan dat.
Ondanks alle social media is email nog steeds een van de meest gebruikte vormen van communicatie. Daardoor ook een perfect medium om klanten te winnen. Wij helpen u hierbij.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018