E-mail marketing

Informeer en adverteer in de mailbox

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Trigger uw fans

Ondanks alle smartphones en social media kanalen is e-mail nog steeds een van de meest gebruikte communicatievormen. Met name voor ondernemers. Vandaar dat dit een perfecte manier is om zowel klanten te winnen als onderhouden. De vraag is alleen, hoe kunt u dat het beste aanpakken?

E-mail marketing hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, maar als u het verkeerd aanpakt is het vaak zonde van uw tijd. De kunst is om echt de aandacht van uw klanten te trekken. Als u dat niet doet verdwijnen u mails namelijk al snel in de prullenbak. Daarnaast moet u natuurlijk ook een sterke aanbieding hebben, anders wordt er niks verkocht.

Evalco kan u daarmee helpen. Niet alleen maken wij al sinds onze tienerjaren al gebruik van e-mail, we hebben onszelf er ook uitgebreid in verdiept. Naast cursussen en seminars hebben we ook volop geëxperimenteerd met creatieve marketing campagnes en vergezochte nieuwsbrieven. Hierdoor hebben we veel geleerd en kunnen we ook u helpen met een succesvolle email campagne.

Het zou echt zonde zijn om als ondernemer niks met e-mail te doen. Er zijn namelijk meer mogelijkheden dan u waarschijnlijk denkt:

Klantreis

Voordat een bezoeker klant bij u wordt doorloopt deze eerst enkele stappen die per persoon kunnen verschillen. De een wordt direct klant en dan ander vraagt eerst een paar keer naar de mogelijkheden. Dit proces noemt men ook wel de klantreis of in het Engels customer journey.

Als u per klant in kaart brengt welke stappen dat precies zijn dan kunt u hem of haar in de toekomst beter helpen. Is iemand al jaren lid van je nieuwsbrief maar heeft deze nog nooit een aankoop gedaan? Stuur dan een mooie aanbieding! Heeft hij of zij al wel wat gekocht? Stuur dan een mail waarin soortgelijke producten staan. Wij brengen de klantreis in kaart en maken daar effectief gebruik van.

Nieuwsbrieven

Een ideale manier om contact te onderhouden met klanten is via nieuwsbrieven. Als u het goed aanpakt kun je oude klanten steeds blijven prikkelen om nog een aankoop bij u te doen.

E-mail analyse

Tijdens de e-mail campagne kunnen we alvast de resultaten meten. We komen er niet alleen achter wie de mail allemaal heeft ontvangen, het is ook te zien hoe vaak deze is geopend en hoeveel mensen er hebben doorgeklikt naar uw website. Hiermee kunnen we al snel bepalen of de strategie effectief is of niet.

Tevens kunnen we u vertellen welke pagina’s zijn bezocht naar de hand van uw e-mails en of de bezoeker een aankoop heeft gedaan. Met deze informatie kunnen we u campagne steeds weer wat verbeteren.

Hieronder nog even de voordelen van e-mail marketing op een rijtje:

  • Goedkoop: in tegenstelling tot het plaatsen van een advertentie kost het sturen van een email u helemaal niets.
  • Effectief: email is nog steeds een van de meest gebruikte communicatievormen
  • Dynamisch: in tegenstelling tot bijvoorbeeld een krantadvertentie kan de strategie tijdens de campagne aangepast worden. Hierdoor kan deze steeds weer wat geperfectioneerd worden.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

De investering

E-mail marketing 

E-mail marketing

N

Goed advies

Samen gaan we je website analyse bespreken en overleggen waar we samen aan moeten gaan werken.

N

Relevante bezoekers

De fans die u heeft opgebouwt ontvangen in de zoveel tijd een mail met informatie producten/diensten van uw bedrijf.

N

Wake up call

Houd uw fans wakker door middel van slim in zetten van e-mail marketing.

 

N

Perfect te combineren

De Prijsopbouw

Ons uuratarief is €75 bij het e-mail marketing pakket weten we uit ervaring dat er minimaal 3 uur nodig is om uw e-mails te creëren te houden. Uiterarad gaan we uitzoeken wat het beste bij u past en komen we met een uren voorstel.

Wat krijgt u precies?

E-mail opzetten

Planning

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Dat ligt aan uw wensen en budget. We werken over het algemeen met een traject van (aantal weken), daarna is het per maand.

Krijg ik een inzicht in wat jullie precies voor mijn site doen?

Uiteraard. Indien gewenst zullen we u bij het proces betrekken en ervoor zorgen dat u later ook zelf aan de slag kunt. Tenzij u er zelf geen behoefte aan heeft natuurlijk. In dat geval zullen we u alleen lastig vallen met de resultaten.

Moet ik de e-mails zelf gaan schrijven?

Dat ligt bij u. We willen het met alle liefde en plezier voor u doen. Wilt u het helemaal zelf in de hand hebben? Dat kan ook. U krijgt van ons dan de tips en uitleg om het zelf te kunnen.

Ik vind al die termen nogal lastig. Kunnen jullie het mij wat meer toelichten?

Jazeker! In onze blogs leggen we dit tot in detail voor u uit. Ook beantwoorden we uw vragen graag per mail, telefoon of in persoon.

Ik zie van allerlei mogelijkheden op jullie site maar heb geen idee welke ik moet kiezen.

Dat is geheel te begrijpen. Stuur even een mailtje en we geven u vrijblijvend advies.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar