Zoekmachine
adverteren (SEA)

Direct bovenaan in de zoekmachines

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Meteen bovenaan in google?

Krijgt u te weinig bezoekers? Wilt u beter gevonden worden in de zoekmachines? Dat kan geregeld worden!
Hoe goed uw site ook is, als deze geen bezoekers aantrekt heeft u er weinig aan. Toch is de kans redelijk groot dat ook uw site niet onder de aandacht zal komen, aangezien er in de meeste branches veel concurrentie is.

De oplossing

Gelukkig is er een oplossing, namelijk zoekmachine optimalisatie (door ons liefhebbers ook vaak SEO genoemd). Deze methode zorgt ervoor dat uw website via een bepaald aantal woorden beter gevonden gaat worden. Hiermee kunt uw concurrent voor zijn. Het is echter wel een ingewikkeld proces waar zowel vakkennis als tijd voor nodig is.

Wij zorgen ervoor dat u het niet alleen hoeft te doen. Onze enthousiaste specialisten helpen u maar al te graag en nemen het indien gewenst zelfs volledig uit uw handen.

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we naar uw site kijken. Wat straalt deze uit en zoekwoorden passen daarbij? Indien nodig geven we u ook wat advies over de teksten.

Doelgroep analyseren

Nadat we een goede indruk van je onderneming hebben beginnen we met een doelgroep analyse. Dit houdt in dat we uitgebreid onderzoeken wat voor bezoekers u momenteel aantrekt en in de toekomst aan zou kunnen trekken. Uiteraard krijgt u dit rapport zelf ook te lezen.

Vanuit het onderzoek stellen we een plan op. Hierin staat concreet naar welke resultaten we streven en hoe we deze gaan behalen. Als u hiermee akkoord bent dan kunnen we beginnen!

SEO Teksten

We gaan teksten schrijven die niet alleen prettig lezen, maar ook goed gevonden worden in Google. Of u nou bestaande pagina’s wilt verbeteren of graag compleet nieuwe teksten ziet, wij maken het in orde.

Linkbuilding

Zoekmachines hechten veel waarde aan links. Pagina’s waar veel links naartoe leiden hebben vaak een hogere positie in Google. Dit actief toepassen op een site wordt ook wel linkbuilding of linkmanagement genoemd. Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat ook uw site hier optimaal gebruik van zal maken.

Voordelen zoekmachine optimalisatie

Mocht u nog twijfelen, hieronder nog een paar redenen om er vandaag nog mee te beginnen:

  • Een hogere positie in Google, waardoor meer mensen op uw site zullen klikken.
  • U krijgt meer bezoekers en uiteindelijk ook meer klanten.
  • De website wordt gebruiksvriendelijker, wat ook weer zal laten tot meer klanten.
  • Een grotere naamsbekendheid.

Perfecte optimalistatie

Voordat we u gaan helpen met scoren in de zoekmachines gaan we heel de website nalopen. Waar liggen de short-wins en hoe gaan we er voor zorgen dat hij beter gaat scoren in de zoekmachines. SEO optimalisatie is een belangrijk onderdeel voor je website. En is vaak tijdrovend.

Meer conversie

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

De investering

SEA vanaf €150 p/m

SEA vanaf €150 p/m

N

Optimaliseren

Door de advertenties te blijven optimaliseren zorgen we ervoor dat de maandelijkse advertentie kosten dalen en de juiste bezoekers op de website komen.

N

Relevante bezoekers

We gaan ons best doen om te zorgen dat je op bepaalde zoekwoorden hoger gaat scoren in google als dat je nu doet. Tijd speeld een belangrijke rol hierin.

N

Betrokken

We geven inzicht in wat we doen. Zo kunnen we er samen ervoor zorgen dat we de juiste persoon op jouw website terecht komt.

N

Perfect te combineren

De Prijsopbouw

Ons uuratarief is €75 bij het SEO pakket weten we uit ervaring dat er minimaal 2 uur nodig is om uw website up-to-date te houden. Uiterarad gaan we uitzoeken wat het beste bij u past en komen we met een uren voorstel.

Wat krijgt u precies?

Websitescan

Campagne

Onderhoud

Rapportage

Combineer

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Waarom niet eenmalig?

Kan ik maandelijks opzeggen?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar