Over ons

Wie zijn we nou eigenlijk?

Recent werk

Kent u het gevoel van een opdracht binnenkrijgen en niets liever willen dan direct aan de slag gaan? De volle 100% willen geven en net dat beetje extra te doen? Wij in ieder geval wel.

Evalco bestaat uit een team van enthousiaste fanatiekelingen die compleet opgaan in hun vakgebied. Of dat nou webdesign, camerawerk, fotografie of marketing is, wij doen het met passie en liefde. Onze kennis zorgt ervoor dat we u in al uw media behoeftes kunnen voorzien.

Wat doen we?

We maken onder andere bedrijfsfilms, aftermovies, websites, logo’s,  en schrijven journalistiek items of reportages. Op evenementen kunnen tegelijkertijd meerdere fotografen en/of cameramannen aanwezig zijn, om alles zowel op beeld vast te leggen! Hoe kunnen we u helpen op het gebied van marketing en beeldmerk?

Het Team

Erwin van Lieshout

Erwin van Lieshout

Eigenaar

Ik ben Evalco gestart als videobedrijf en mogen uitgroeien tot wat Evalco nu is. Een full service media bedrijf met als doel om voor een normale prijs een goed product te leveren zonder poespas.
Daniëlle van der Veeken

Daniëlle van der Veeken

Fotograaf

Een foto moet meer dan duizend woorden vertellen. U hoort hem vaak voorbij komen maar voor minder doe ik het niet. Een foto is pas goed als iemand er een ‘wauw’ gevoel bij krijgt.
Juup van Lokven

Juup van Lokven

Filmmaker/Editor

Een film maken moet een gevoel overbrengen en de kijker kippenvel bezorgen. Dat is waar ik het voor doe. Met onze camera’s, crane én drones tillen wij uw videoproductie (letterlijk) naar een hoger niveau.
Jan Moorman

Jan Moorman

Designer

Als bedrijf wilt u een goede, betrouwbare indruk achterlaten bij uw (potentiële) klanten. Één van de belangrijkste middelen voor een goede indruk is een huisstijl, iets wat vaak achterwegen gelaten wordt. Ik help u graag verder aan een passende huisstijl!
Martijn Pijnenburg

Martijn Pijnenburg

Content schrijver

Iedereen kan een tekstje typen. De kunst is alleen om het zo te verwoorden dat mensen écht enthousiast worden en daardoor uiteindelijk gebruik gaan maken van je diensten en producten. Heb jij daar zelf geen tijd of inspiratie voor? Dan doe ik het graag voor je.
Hein Kaaks

Hein Kaaks

Web Developer

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf, deze geeft meteen jouw eerste indruk. Daar zijn wij voor, wij doen er alles aan om die eerste indruk meteen als een paal in potentiële klanten hun geheugen te zetten
Crisitaan Mol

Crisitaan Mol

Projectmanager

Ervoor zorgen dat alles in de juiste banen word geleid is belangrijk. Ik zorg ervoor dat jouw project door de juiste persoon word opgepakt en word uitgewerkt.
Wilco Gruijters

Wilco Gruijters

Administratie

Cijfertjes, facturen, boekhouding. kortom ik ben bedrijf administrateur binnen dit bedrijf. Ik ben fanatiek bezig om het beste uit Evalco te halen. Op mij kun je altijd rekenen
Jij?

Jij?

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent! Denk jij dat je bij ons team past? Neem gerust contact met ons op!

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl