Jumbo

Geniet van ons werk!

Project

Jumbo Gemert had ons gevraagd om een video voor ze te maken. Een klant had namelijk een actie gewonnen waardoor deze 1 minuut gratis mocht winkelen en Jumbo wilde deze ludieke actie natuurlijk optimaal op beeld hebben. Daarom zijn met twee filmmakers gaan filmen en hebben we 2 camera’s in de winkel geplaatst. Als extra toevoeging hadden we ook een camera geplaatst op het winkelwagentje.

Publicatie

Voor de publicatie van de video hebben we Jumbo advies gegeven over hoe ze dit het beste konden aanpakken. Zo hebben we ze onder andere geholpen met het promoten van het bericht op Facebook.

Project Details

Project: Bedrijfsvideo
Klant: Jumbo Gemert
Locatie: Gemert

Jumbo Over Ons

“We hadden in onze winkel een actie. Je kon één minuut gratis winkelen winnen. Evalco hadden we gevraagd dit te filmen zodat wij het op onze sociale media kanalen konden publiceren. We zijn erg tevreden over het resultaat”

Erik Slegers
Chef DKW, Jumbo Gemert

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018