Pukkiesport

Bedrijfsvideo

Project

Om het project Pukkiesport van de gemeente ‘s-Hertogenbosch te promoten wilde men een promotievideo opnemen. De gemeente heeft contact opgezocht met haar partners en zijn op locatie gaan filmen met als eindresultaat de bovenstaande video.

Publicatie

Voor de publicatie van de video hebben we Jumbo advies gegeven over hoe ze dit het beste konden aanpakken. Zo hebben we ze onder andere geholpen met het promoten van het bericht op Facebook.
“Een dag opgetrokken met Erwin van Evalco om het filmpje Pukkiesport te maken. En wat was het leuk! Evalco begrijpt de boodschap, zijn enthousiast en zeer vakkundig. Het resultaat is super. Met heel veel trots laat ik het filmpje graag zien aan het netwerk in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de GGDHvB, Welzijn Divers, sportaanbieders, Kinderdagverblijven en Peuterarrangementen. En ik hoop dat het bij mag dragen dat veel ouders met hun jonge kinderen mee gaan doen aan Pukkiesport. Lekker bewegen me je eigen kind, spelenderwijs ontdekken en samen genieten. Wat wil je nog meer? ze zijn vakkundig, enthousiast en hij voelt het allemaal harstikke goed aan.”

Monique Mallens
Projectmanager, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden