Pukkiesport

Geniet van ons werk!

Project

Om het project Pukkiesport van de gemeente ‘s-Hertogenbosch te promoten wilde men een promotievideo opnemen. De gemeente heeft contact opgezocht met haar partners en zijn op locatie gaan filmen met als eindresultaat de bovenstaande video.

Publicatie

Naast het filmen hebben we gemeente ‘s-Hertogenbosch ook ondersteund en geadviseerd bij de publicatie. De video is via het sportkanaal van de gemeente op Youtube geplaatst en vervolgens via Facebook gedeeld. Ons advies was om de video enkele dagen na publicatie in de juiste doelgroep te promoten.

Project Details

Project: Promotievideo
Klant: Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch Over Ons

“Een dag opgetrokken met Erwin van Evalco om het filmpje Pukkiesport te maken. En wat was het leuk! Evalco begrijpt de boodschap, zijn enthousiast en zeer vakkundig. Het resultaat is super. Met heel veel trots laat ik het filmpje graag zien aan het netwerk in de gemeente 's-Hertogenbosch, de GGDHvB, Welzijn Divers, sportaanbieders, Kinderdagverblijven en Peuterarrangementen. En ik hoop dat het bij mag dragen dat veel ouders met hun jonge kinderen mee gaan doen aan Pukkiesport. Lekker bewegen me je eigen kind, spelenderwijs ontdekken en samen genieten. Wat wil je nog meer? ze zijn vakkundig, enthousiast en hij voelt het allemaal harstikke goed aan.”

Monique Mallens
Projectmanager, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl