Remarketing

Overtuig de afhakers alsnog

Maak klanten van twijfelaars

Hoe goed uw site ook is, een deel van de bezoekers zal afhaken. Hoe zou het zijn om deze mensen uiteindelijk toch nog te kunnen overtuigen? Dat deze bezoekers toch nog wat gaan kopen?

Wij kunnen dit voor u realiseren.

Remarketing is een methode die werkt met de kracht van herhaling. Hiermee raken twijfelde klanten vaak toch nog overtuigd en kunnen afhakers zich bedenken. De perfecte manier om zoveel mogelijk uit uw bezoekers te halen.

Hoe werkt het?

Als u een beetje op internet rondkijkt komt u ongetwijfeld veel advertenties tegen. Wanneer u gebruik maakt van remarketing krijgen uw bezoekers, na hun bezoek op u site, op die plaatsen uw advertenties te zien. Hierdoor worden ze weer herinnert aan uw product of dienst en kunnen ze ervoor kiezen om weer bij u terug te komen.

Hoe dit mogelijk is? Het kan omdat de meeste van deze banners geplaatst worden via Google, het bedrijf waarmee we samenwerken voor onze remarketing campagnes. Wij zorgen er dus voor dat uw bezoekers regelmatig aan u herinnert worden.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Krijg ik een inzicht in wat jullie precies voor mijn site doen?
Uiteraard. Indien gewenst zullen we u bij het proces betrekken en ervoor zorgen dat je later ook zelf aan de slag kunt. Tenzij u er zelf geen behoefte aan heeft natuurlijk. In dat geval zullen we je alleen lastig vallen met de resultaten 😉

Ik vind al die termen nogal lastig. Kunnen jullie het mij wat meer toelichten?
Jazeker! In onze blogs leggen we dit tot in detail voor u uit. Ook zijn we altijd bereid uw vragen te beantwoorden per mail.

Ik zie van allerlei mogelijkheden op jullie site maar heb geen idee welke ik moet kiezen. Wat nu?
Dat is geheel te begrijpen. Stuur even een mailtje en we geven u vrijblijvend advies.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl