Social media & advertising

Sterk online met sociale media

Slim inspelen op de massa

Het aantal personen dat tegenwoordig niet meedoet aan sociale media is op één hand te tellen. De meeste mensen zijn dagelijks actief op Facebook, Twitter of Instagram. Zelfs de enkeling die het niet leuk vindt komt er vaak niet onderuit. Dus of u het nou leuk vindt of niet, het is gezien de populariteit een perfecte plek om te adverteren.

Dat is precies de reden dat sommige van onze teamleden hun social media verslaving hebben omgezet een in expertise op dit gebied. Zij kennen deze mediums door en door. Hierdoor zijn ze de juiste personen om u te helpen met een social media campagne. We gaan er namelijk voor zorgen dat uw bedrijf actief gepromoot gaat worden via een van deze social media sites.

In sommige gevallen is het nodig om een speciale versie van het logo te laten maken. Deze is dan geoptimaliseerd voor het medium waarop u wilt adverteren. Ook dit kunt u bij ons laten doen.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoe koppellen jullie aan onze pagina's?
We zijn onder andere partner met Facebook, Daardoor kunnen we de koppeling door middel van uw acceptatie direct maken. En kunnen we meteen aan de slag!

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl