Video

Laat een video het verhaal vertellen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo iets voor uw bedrijf? Er zijn nog te weinig bedrijven die ‘iets met video’ doen. Wellicht kunnen we u helpen groeien.

Commercial

Waar kent u de meest bekende merken van? Waarschijnlijk van televisiereclames. Hoe zou het zijn als jouw product ook op deze manier in beeld gebracht wordt? Dat kan geregeld worden.

Evenementen

Wat is er nog mooier dan een evenement organiseren? Het na afloop kunnen terugkijken! Met een evenementvideo is dit mogelijk. Wij zijn aanwezig bij uw evenement en leggen alles vast op video.

Video is tegenwoordig nagenoeg onmisbaar bij de promotie van een bedrijf. Toch zijn er nog steeds vele organisaties die het links laten liggen. Of ze gebruiken nog steeds dat ene bedrijfsfilm van 5 jaar geleden. 

Evalco helpt bedrijven graag met bereiken van hun maximale potentie, met name als het gaat om video. Niet alleen is het video vak een ondergeschoven kindje, we durven het ook ons specialisme te noemen.

Naast vele bedrijfs- en instructievideo’s zijn we ook bekend met festivals en commercials. Tevens monteren we alles zelf, om zo de complete grip te houden op de productie.

Uiteraard zal alles gebeuren volgens uw wensen en eisen. Heeft u zelf niet de tijd om wat te bedenken? Geen enkel probleem. Wij komen met een concept en gaan samen kijken of dit bij uw organisatie past.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden