Video

Laat een video het verhaal vertellen

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Video is tegenwoordig nagenoeg onmisbaar bij de promotie van een bedrijf. Toch zijn er nog steeds vele organisaties die het links laten liggen. Of ze gebruiken nog steeds dat ene filmpje van 5 jaar geleden. Hoe zou het zijn als u de concurrentie een grote stap voor bent omdat u dit punt wél aanpakt? We kunnen u namelijk garanderen dat het uw bedrijf een grote boost zal geven.

Evalco helpt bedrijven graag met bereiken van hun maximale potentie, met name als het gaat om video. Niet alleen is dit vaak een ondergeschoven kindje, we durven het ook ons specialisme te noemen.

Naast vele bedrijfs- en instructievideo’s zijn we ook bekend met bruiloften, commercials en festivals. Tevens monteren we alles zelf, om zo de complete controle te hebben.

Uiteraard zal alles gebeuren volgens uw wensen en eisen. Heeft u zelf niet de tijd om wat te bedenken? Geen enkel probleem. Wij komen met een concepten en u maakt de keuze.

Diensten

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo iets voor uw bedrijf? Er zijn nog te weinig bedrijven die ‘iets met video’ doen. Wellicht kunnen we u helpen groeien.

Commercial

Waar kent u de meest bekende merken van? Waarschijnlijk van televisiereclames. Hoe zou het zijn als jouw product ook op deze manier in beeld gebracht wordt? Dat kan geregeld worden.

Evenementen

Wat is er nog mooier dan een evenement organiseren? Het na afloop kunnen terugkijken! Met een evenementvideo is dit mogelijk. Wij zijn aanwezig bij uw evenement en leggen alles vast op video.

Recent werk

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.” 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl