Video

Laat een video het verhaal vertellen

Meer dan alleen ‘een video’

Video is tegenwoordig nagenoeg onmisbaar bij de promotie van een bedrijf. Toch zijn er nog steeds vele organisaties die het links laten liggen. Of ze gebruiken nog steeds dat ene filmpje van 5 jaar geleden. Hoe zou het zijn als u de concurrentie een grote stap voor bent omdat u dit punt wél aanpakt? Het zal uw bedrijf namelijk gegarandeerd een grote boost geven.

Evalco helpt bedrijven graag met bereiken van hun maximale potentie, met name als het gaat om video. Niet alleen is dit vaak een ondergeschoven kindje, we durven het ook ons specialisme te noemen.

Naast vele bedrijfs- en instructievideo’s zijn we ook bekend met bruiloften, commercials en festivals. Tevens monteren we alles zelf, om zo de complete controle te hebben.

Uiteraard zal alles gebeuren volgens uw wensen en eisen. Heeft u zelf niet de tijd om wat te bedenken? Geen enkel probleem. Wij komen met een concepten en u maakt de keuze.

Showreel 2018

Diensten

Een bedrijfsvideo iets voor uw bedrijf? Er zijn nog te weinig bedrijven die ‘iets met video’ doen. Wellicht kunnen we u helpen groeien.

Waar kent u de meest bekende merken van? Waarschijnlijk van televisiereclames. Hoe zou het zijn als jouw product ook op deze manier in beeld gebracht wordt? Dat kan geregeld worden.

Wat is er nog mooier dan een evenement organiseren? Het na afloop kunnen terugkijken! Met een evenementvideo is dit mogelijk. Wij zijn aanwezig bij uw evenement en leggen alles vast op video.

Een bruiloft video is een geweldige manier om uw trouwdag keer op keer te kunnen herbeleven. Het is jullie dag en dus ook jullie video. Wij zijn erbij om deze vast te leggen.

 Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018