Bedrijfsvideo

Kom sterk naar voren met een bedrijfsfilm

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Uitblinken met uw eigen bedrijfsvideo

Video is tegenwoordig nagenoeg onmisbaar bij de promotie van een bedrijf. Toch zijn er helaas nog steeds vele organisaties die het links laten liggen. Of ze gebruiken nog steeds dat ene filmpje van 5 jaar geleden. Hoe zou het zijn als u de concurrentie een grote stap voor kunt zijn door wél een professionele bedrijfsvideo op je site te hebben.

Video is namelijk een van de krachtigste manieren om je boodschap te brengen. Men zegt weleens ‘’een foto zegt meer dan duizend woorden’’. Kunt u nagaan hoeveel een video zegt.

Wij kunnen u hierbij helpen. We zien het namelijk als uitdaging om ook uw bedrijf zo krachtig mogelijk in beeld te brengen. De combinatie van ons nauwkeurige camerawerk en de uitgebreide videobewerking zal resulteren in een mooi visitekaartje voor uw organisatie.

Aangezien ieder bedrijf anders is moeten we vaak met verschillende camera’s werken. Daarom hebben een ruim assortiment aan filmapparatuur. Ook zijn we in het bezit van een drone. Hiermee kunnen we uw bedrijf letterlijk naar een hoog niveau tillen. Tevens monteren we alles zelf, om zo de complete controle te houden.

Uiteraard zal alles gebeuren volgens uw wensen en eisen. Heeft u echter zelf niet de tijd of inspiratie om een sterk concept te bedenken? Geen enkel probleem. Wij komen met meerdere concepten en u maakt de keuze.

Is u interesse gewekt? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om erachter te komen wat we voor uw onderneming kunnen betekenen. Mocht u nog twijfelen, bekijk dan eerst ons portfolio.

Showreel

Elk jaar maken we een showreel ter promotie van onze video’s. Evalco is begonnen als videobedrijf en zijn erg trots op onze video dienst. 

Meer conversie

Het slim inzetten van videomarketing binnen uw bedrijf levert u meer conversie en naamsbekendheid op. Zo word u niet alleen gevonden door Google maar als u het op YouTube, Facebook en dergelijke platforms plaatst  kunt u een succesvolle campagne opzetten. Hier helpen we u graag mee.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Moet ik zelf ook in beeld komen?

Beelden met een done, is dat mogelijk?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl