Commercial

Voor zowel internet als TV

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

TV commercials of op internet?

Waar kent u de meeste bekende merken van? Waarschijnlijk televisiereclames. De combinatie van beeld en geluid is namelijk een zeer krachtige manier om de aandacht van mensen te trekken. Of het nou gaat om een informatieve of commerciële video, de boodschap wordt vaak al snel duidelijk. Hoe zou het zijn als ook uw product op deze manier in beeld gebracht wordt? Dat kan geregeld worden.

Een commercial op televisie laten uitzenden is misschien wat te prijzig, maar tegenwoordig zijn er genoeg alternatieven. In veel gevallen werken deze ook beter, aangezien de reguliere televisie steeds minder populair wordt. Met name de jeugd werkt steeds meer met Instagram, Facebook en Youtube. Daarom zijn dit de kanalen waar wij ons op gaan focussen.

Een goede commercial moet aan meerdere dingen voldoen. Hij moet pakkend zijn, mooi gefilmd en daarnaast slim gemonteerd. Evalco heeft de kennis in huis om deze drie factoren te combineren.

Allereerst hebben we naast cameramensen ook marketingspecialisten in huis. Zij bedenken een sterk concept waarmee jouw video gaat scoren. Dan is het aan de cameramannen om dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Aangezien we alles zelf monteren kunnen we ook de afwerking volledig mogelijk onder controle houden.

In de meeste gevallen staat u er nadat de video klaar is alleen voor. Bij Evalco is dit echter niet het geval. Naast dat we u zo goed mogelijk adviseren kunnen we u ook ondersteunen in het verspreiden van uw video. Bijvoorbeeld door het op een slimme manier te delen op social media. Dit om zoveel mogelijk uit uw investering te halen.

Voordat we beginnen krijgt u uitgebreid de kans om uw wensen en eisen met ons te delen. Wilt u liever zo min mogelijk nadenken over het concept? In dat geval bedenken wij wat voor u en hoeft u daarna alleen toezegging te geven.

Showreel

Elk jaar maken we een showreel ter promotie van onze video’s. Evalco is begonnen als videobedrijf en zijn erg trots op onze video dienst. 

Meer conversie

Het slim inzetten van videomarketing binnen uw bedrijf levert u meer conversie en naamsbekendheid op. Zo word u niet alleen gevonden door Google maar als u het op YouTube, Facebook en dergelijke platforms plaatst  kunt u een succesvolle campagne opzetten. Hier helpen we u graag mee.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Mijn bedrijf is kleinschalig. Is deze dan wel geschikt voor een video?

Beelden met een drone, is dat mogelijk?

Jazeker! We zijn niet alleen in het bezit van een goede drone, maar mogen er gezien ons certificaat ook mee vliegen. Indien gewenst kunnen we deze dus ook inzetten voor de promotie van uw bedrijf.

Moet ik zelf ook in beeld komen?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl