Evenement video’s

Houd de herinnering vast

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Aftermovies, iedereen ziet ze

Wat is er nou mooier dan het organiseren van een evenement? Het nagenieten! Een van de beste manieren om dit te doen is door het bekijken van een video. Dit is niet alleen leuk, maar ook de ideale promotie. Het kunnen terugkijken van een leuke ervaring zal ervoor zorgen dat bezoekers enthousiast blijven en daardoor graag nog eens terugkomen. Tevens is het een perfecte manier om nieuwe mensen aan te trekken. Hiermee bedient u zowel huidige als potentiele klanten.

De vraag is alleen, hoe gaat u dat aanpakken? U ziet vaak dat een van de medewerkers tussen zijn werkzaamheden door een paar beelden probeert te schieten. Alhoewel daar soms een grappig filmpje uit voortkomt is het vaak niet sterk genoeg om mensen echt te overtuigen. Het kan leuk zijn voor insiders, maar buitenstaanders worden er niet warm of koud van.

Gelukkig kan Evalco u daarbij helpen. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het maken van evenement video’s. Het is voor ons een uitdaging om zoveel mogelijk mooie momenten op camera vast te leggen.  Groot of klein, wij vinden het geweldig. Gelooft u ons niet? Bekijk dan maar eens ons portfolio.

Hoe werkt het?

Allereerst gaan we met u rond de tafel om alles goed door te spreken. We verdiepen ons in uw evenement en luisteren naar uw wensen. Dan gaan we ons voorbereiden op het filmen. We kiezen het juiste materiaal en zorgen ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zullen zijn.

Tijdens het evenement zelf doen we er alles aan om zoveel mogelijk mooie momenten mee te pakken. Indien gewenst kan er met meerdere camera’s gefilmd worden. Het is zelfs mogelijk om een drone te gebruiken om van bovenaf beelden te schieten.

Nadat we gefilmd hebben beginnen we direct met de nabewerking. We zoeken de mooiste beelden bij elkaar en maken er een krachtig geheel van. Ook zullen we passende muziek toevoegen. Uiteraard werken we geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

Showreel

Elk jaar maken we een showreel ter promotie van onze video’s. Evalco is begonnen als videobedrijf en zijn erg trots op onze video dienst. 

Meer conversie

Het slim inzetten van videomarketing levert u meer conversie en naamsbekendheid op. Zo word u niet alleen gevonden door Google maar als u het op YouTube, Facebook en dergelijke platforms plaatst  kunt u een succesvolle campagne opzetten. Hier helpen we u graag mee.

Recente cases

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn altijd trots op onze prestaties en laten dit daarom ook graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

Wat krijgt u precies?

Meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Beelden met een done, is dat mogelijk?

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen te sparren over de manier waarop we uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl