Visitekaartjes laten ontwerpen

Laat uw naam achter

Super eenvoudig nieuwe contacten leggen

Een visitekaartje blijft een ideale manier om nieuwe contacten te onderhouden. Het zijn handige kaartjes die u gemakkelijk uitdeelt aan potentiele klanten. Hiervoor moet het design echter wel in orde zijn. Als dit kaartje er namelijk amateuristisch uitziet verdwijnt het vaak al snel in de prullenbak.

Dat geldt ook voor verouderde kaartjes. Veel mensen gebruiken nog steeds hetzelfde visitekaartje als 5 jaar geleden. Alhoewel het toen misschien hip was, zal het vandaag de dag weinig indruk meer maken. In sommige gevallen zijn ondernemers zich hiervan bewust en delen ze het daarom niet meer uit. Wat eigenlijk heel jammer is, omdat ze zo potentiële relaties mislopen.

Gelukkig is dat niet nodig. Wij helpen u hier graag bij. Het voor ons een uitdaging om ook voor u een modern en passend visitekaartje te ontwerpen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw visitekaartje niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook bij uw bedrijf zal passen.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn logo ontvang?

We doen ons best om deze binnen 10 dagen te kunnen opsturen.

Ik heb al een logo, maar wil deze eigenlijk wat moderniseren. Kan dat ook bij jullie?

Jazeker! Wij zijn absoluut bereid om je oude logo te nemen en er een nog betere versie van te maken.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018