Webshop laten maken

Zakendoen vanuit uw eigen huis

Weet u waar de koop knop het beste zit?

Het beheren van een webshop is een prachtige manier van zakendoen. U kunt hiermee mensen uit heel Nederland van dienst zijn en misschien zelfs daarbuiten. Er zijn echter wel een paar valkuilen waar men in kan trappen. Als webshop heeft u namelijk vaak veel concurrentie. Hoe goed uw producten ook zijn, als de site van de concurrent beter werkt dan loopt u nog steeds klanten mis. 

Dat gaan we dus voorkomen. Wij zijn in staat om een webshop te bouwen die optimaal functioneert.

Wat je minimaal van ons kunt verwachten

We kunnen het niet laten om iets extra’s te doen

We bouwen

We bouwen een webshop waarop uw producten het beste tot hun recht komen. Er wordt gezorgd voor een aantrekkelijk design, duidelijke indeling en optimaal gebruiksgemak. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met uw wensen en eisen.

Haal alles eruit wat erin zit

Hoe goed uw webshop ook werkt, zonder klanten heeft u er weinig aan. Daarom zorgen we ervoor dat uw online winkel goed gevonden zal gaan worden door zoekmachines.

Haal alles eruit wat erin zit

Hoe goed uw webshop ook werkt, zonder klanten heeft u er weinig aan. Daarom zorgen we ervoor dat uw online winkel goed gevonden zal gaan worden door zoekmachines.

Volledig in Media

De kans is groot dat u voor uw webshop ook andere media nodig zult hebben, zoals bijvoorbeeld foto’s of video. Als klant van Evalco hoeft u hiervoor echter niet verder te kijken. Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van media en kunnen u daardoor overal van voorzien.

Waarom een webshop laten maken door Evalco?

Responsive

SEO Ready

Passend Design

We maken een uniek design dat past bij u en uw bedrijf

Onderhoud

Het Proces

Wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij het maken van zo’n webshop?

Hieronder leggen wij in grote lijnen voor u uit.

Ideeën

Door uw behoeftes en ideëen in kaart te brengen krijgen wij al een hoop inspiratie. Dus deel ze met ons en wij beginnen alvast met een ontwerp.

Offerte

Zodra wij duidelijk een beeld hebben voor uw website stellen we een offerte op ook al staan onze prijzen al op onze website. Zodra je daarmee akkoord bent gegaan gaan we aan de slag.

Wij ontwerpen

Zodra we jouw ideeen goed uitgestippeld hebben, gaan wij aan de slag. we maken een passend ontwerp.

Techniek

We gaan het ontwerp omzetten in een website en gaan ervoor zorgen dat alles soepel en ‘smooth’ werkt. ondertussen zijn we ook druk bezig om het domein te koppelen aan onze webhosting.

Optimaliseren

Na de digitalisering is het tijd voor de optimalisatie, je wil namelijk wel een snelle site die goed vindbaar is door zoekmachines, toch?

De Oplevering

Je krijgt voor het eerst je website te zien! Spannend hé? We spreken alles met je door en kijken naar eventuele verbeterpunten.

De Laatste Puntjes

In samenwerking met jouw gaan we de puntjes op de i zetten om zo tot het beste resultaat te komen.

Publiceren

Zodra jij met je nieuwe site akkoord bent gegaan, kan deze online worden gezet en kunnen de bezoekers direct genieten van een gloednieuwe website.

Websites voor elk scherm.

Responsive Design

We zorgen dat uw site op elk apparaat goed te bekijken is! zowel op uw computer als op een tablet of telefoon. Uw website schaalt mee, hoe groot of klein dan ook (zelfs op een billboard)

Goed vindbaar door slimme techniek

We bouwen de meeste van onze sites in WordPress dit is het grootste CMS (Content Managment Systeem) van de wereld. Door slimme features die we toepassen maken we uw site goed vindbaar in Google. Want een mooie site hoort wat ons betreft ook goed bezocht te worden.

Onderhoud

Zelf gemakkelijk te beheren. We geven u een korte cursus over hoe u de website zelf kunt beheren. Liever ons het onderhoud laten uitvoeren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. We updaten uw site zoals u het wenst zodat u zich kunt focussen op uw eigen projecten.

Cijfers en feiten

Meten is weten

%

Kijkt op een site voor ze een aankoop doen

%

Gebruikt socialmedia

Tevreden klanten

Geven klanten ons

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

De Investering

Onze prijzen

Webshop € 1299

Vervolgens € 19,- per maand

N

Responsive Design

We zorgen dat uw site op elk apparaat goed te bekijken is! zowel op uw computer als op een tablet of telefoon. Uw website schaalt mee. hoe groot of klein dan ook (zelfs op een billboard)

N

Domein

Wij leveren naast de website zelf ook een domein en een webhostingpakket. Hierdoor hoeft u zelf verder niets te regelen.

N

Wordpress

Voor onze websites gebruiken wij WordPress, dit is het grootste content management systeem ter wereld! Hiernaast is WordPress overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

N

Support

Zelfs nadat we uw site opgeleverd hebben leveren we u de support die u nodig heeft.

Veel gekozen mogelijkheden

Logo Ontwerp

€ 75

Marketing

Vanaf € 150 p/m

Bedrijfsvideo

Vanaf € 495

We geven altijd bijpassend advies en luisteren graag naar uw media behoeftens.

De Investering

Onze prijzen

Website € 1299

Vervolgens € 19,- per maand

N

Responsive Design

We zorgen dat je site op elk apparaat goed te bekijken is! zowel op uw computer als op een tablet of telefoon. Uw website schaalt mee. hoe groot of klein dan ook (zelfs op een billboard)

N

Domein

Wij leveren naast de website zelf ook een domein en een webhostingpakket. Hierdoor hoef je verder zelf helemaal niets te regelen.

N

Wordpress

Voor onze websites gebruiken wij WordPress, dit is het grootste content management systeem ter wereld! Hiernaast is WordPress overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

N

Support

Zelfs nadat we jouw site opgeleverd hebben en deze al een tijdje online staat leveren we jou de support die je nodig hebt.

Veel gekozen mogelijkheden

Logo Ontwerp

€ 75

Marketing

Vanaf € 150 p/m

Bedrijfsvideo

Vanaf € 495

We geven altijd bijpassend advies en luisteren graag naar uw media behoeftens.

Uitgebreide specficaties

5 Pagina's

In ons standaard pakket leveren wij tot 5 pagina’s.

Producten

We leren u om zelf producten toe te voegen. Standaard voegen we alvast 5 producten toe aan uw website als voorbeeld.

Responsive Design

We zorgen dat uw site op elk apparaat goed te bekijken is! Zowel op uw computer als op een tablet of telefoon. Uw website schaalt mee. hoe groot of klein dan ook (zelfs op een billboard)

1 domeinnaam

Bij de website leveren we de hosting voor 1 domeinnaam.

De domeinnaam is het adres van uw site. Wij beheren het domein, maar het blijft uw eigendom.

Persoonlijke e-mailadressen

We zorgen ervoor dat u en uw medewerkers eigen email adressen krijgen, zodat mailen met gepersonaliseerde e-mailadressen nog representatiever wordt.

WordPress CMS

Voor onze websites gebruiken wij WordPress, dit is het grootste content management systeem ter wereld! Hiernaast is WordPress overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Eigen website-team

Wij hebben onze eigen website specialisten in huis waardoor wij sneller een site kunnen opleveren en gerichter support kunnen bieden aan onze klanten zonder een derde partij.

Webhosting

Zoals eerder vermeld leveren wij ook webhosting bij de website. Dit sluit u bij ons af voor minimaal 1 jaar, deze is daarna maandelijks opzegbaar.

Fotogalerijen

We zorgen dat uw site op elk apparaat goed te bekijken is! Zowel op uw computer als op een tablet of telefoon. Hoe groot of klein dan ook, uw website schaalt mee(zelfs op een billboard)

Contactformulieren

Is het noodzakelijk dat uw klanten makkelijk contact met u kunnen leggen via de site en dat u hier automatisch bericht van krijgt? Dan implementeren wij een contactforumulier.

Google Analytics

Tijdens het configureren van de site implementeren wij Google Analytics, zodat u zelf kunt monitoren hoe de site bezocht wordt en wat bezoekers interessant vinden.

Support

Zelfs nadat de website opgeleverd is en online staat bieden wij uw de support die nodig is.

Veel gestelde vragen

Wat is een domeinnaam?

Een domein naam is de benaming van een website, in ons geval Evalco.nl.
Deze is uniek en er kunnen nooit 2 websites zijn met dezelfde domeinnaam.

Hoe snel word mijn website geleverd?

We streven erna nadat we gestart zijn met de bouw van je website binnen twee weken op te leveren.

Hoe lang zit ik aan dat abonnement vast?

Het eerste jaar zit je aan ons abonnement vast, hierna is deze maandelijks opzegbaar. Uiteraard kan je jouw domeinnaam dan meenemen.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

 “Evalco heeft gewoon goed werk geleverd. We zijn samen aan tafel gaan zitten om te overleggen wat we graag zouden willen hebben, hier hebben ze goed naar geluisterd.”

 

Rick van Lieshout
Eigenaar, Just Garden

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl