Website laten maken

Wat als uw website beter zou zijn dan die van de concurrent?

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Branding

Marketing

Ontwikeling

U wilt een professionele website laten maken?

U wilt een website laten maken door Evalco want als ondernemer kunt u tegenwoordig gewoon niet meer zonder een website. Hoewel het niet heel moeilijk is om een simpele pagina online te zetten moet een professionele website echter aan allerlei eisen voldoen. De site hoort niet alleen mooi zijn, maar ook veilig en functioneel. Er komt vaak meer bij kijken dan men denkt.

Waar moet een goede website aan voldoen?

  • Aantrekkelijk: Een bijpassend design is een goed begin.
  • Overzichtelijk: een chaotische website zorgt er namelijk voor dat mensen snel afhaken
  • Duidelijk: bezoekers moeten weten waar ze naar kijken.
  • Functioneel: de website moet perfect werken.

Geen zorgen. Wij nemen u deze taak graag uit handen. Onze enthousiaste webdesigners kunnen namelijk niet wachten om ook uw website naar tevredenheid af te leveren. Ons doel is om een site neer te zetten die niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook bij u en u bedrijf past en online goed gevonden zal worden. Al vele ondernemers hebben een website laten maken door Evalco en we voegen ook graag uw project toe aan ons portfolio.

Vandaar dat we eerst uitgebreid met u rond de tafel gaan om te horen wat de wensen zijn. Als we een idee hebben komen we met een voorstel. Indien u akkoord gaat kunnen we direct aan de website beginnen!

Gewoon goede websites

Een mooie website trekt niet alleen de aandacht, het is ook een visitekaartje. Vandaar dat uw site een fris en modern design krijgt. Ook zorgen we ervoor dat het perfect bij het vakgebied zal passen.

Ook voor mobiel

We leveren een volledig responsieve website af. Dit houd in dat de website zowel goed voor op mobiel als op desktop is te bekijken. De website schaalt mee met elk scherm.

Meer conversie

Het is belangrijk dat de site slim in elkaar zit om zoveel mogelijk conversie eruit te krijgen. Dit in combinatie met een goede marketing strategie zorgt ervoor dat uw website niet alleen informatief is maar ook van een lead (potentiele klant) een echte klant maakt.

Wat is uw case?

We vinden het leuk om samen met u te sparren over de manier waarop wij uw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Recent werk

Bekijk hieronder ons recente werk.
We zijn atlijd trots op onze klanten en laten dit graag zien.

Goochelaar Dave van Gulik

Website en Marketing

Just Garden

Website, huisstijl en bedrijfsvideo

Mambo's

Website en bedrijfsvideo's

De investering

Onze prijzen

Website laten maken € 899

Vervolgens € 19,- per maand

Website laten maken € 899

Vervolgens € 19,- per maand

N

Responsive

We zorgen dat u site op elk apparaat goed te bekijken is. Zowel op de computer als op een tablet of telefoon. De website schaalt mee, hoe groot of klein dan ook.
N

Domeinnaam

Naast de website leveren wij zelf ook een domein en webhostingpakket. Hierover hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken.
N

Wordpress

Voor onze websites gebruiken wij WordPress, het grootste content management systeem ter wereld. Dit omdat het zo makkelijk in gebruik is.
N

Support

Zelfs nadat de site online is gezet kunt u bij ons terecht voor vragen en hulp.

We gaan door todat u tevreden bent

Bij Evalco gaan we door todat u tevreden bent. Liever toch een andere kleur of totaal andere afbeelding? Geen probleem we maken het voor u.

Specficaties

5 pagina’s

In ons standaard pakket leveren wij maximaal 5 pagina’s. Dit omdat meer vaak onoverzichtelijk oogt.

Webhosting en onderhoud

Zoals eerder vermeld zorgen we ervoor dat u een jaar bent voorzien van niet alleen webhosting. maar we houden ook uw website up to date. dit bevordert de veiligheid van uw website,  Vervolgens kunt u dit per maand opzeggen.

1 domeinnaam

Onze websites zijn inclusief domeinnaam. Dit is als het ware het adres van uw site. Wij beheren dit, maar het blijft uw eigendom.

Responsive

We zorgen dat uw site op elk apparaat goed te bekijken is, zowel op de computer als op een tablet of telefoon. De website schaalt mee, hoe groot of klein dan ook.

CMS

Voor onze websites gebruiken wij WordPress, het grootste content management systeem ter wereld. Dit omdat het zo makkelijk in gebruik is.

Fotogalerijen

Veel tijd en energie besteed aan mooie foto’s? Met onze toegankelijke fotogalerijen komen ze optimaal tot hun recht

Contactfomulieren

Wilt u graag snel en makkelijk contact onderhouden met uw klanten? Wij zorgen ervoor dat je website een handig contactformulier heeft.

Analyse

We helpen u met het maken van uw eigen Google Analytics account, een handige tool waarmee je uitgebreid uw bezoekers in kaart kunt brengen.

Support

Zelfs nadat de site online is gezet kunt u bij ons terecht voor vragen en hulp.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Het is erg prettig samenwerken met Evalco. Ze zijn snel en komen afspraken na conform hetgeen eerder is opgegeven. Hier houd ik van!”

 

Dave van Gulik
Eigenaar

Veel gestelde vragen

Hoe snel word mijn website geleverd?

We doen ons best om de website binnen twee weken op te leveren.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is het unieke adres van een website, in ons geval Evalco.nl. Er kunnen nooit 2 websites zijn met hetdezelfde domein. Als men een domeinnaam wil moet deze normaliter tegen betaling geregistreerd worden.

Wanneer u bij ons een website neemt zit deze er echter gratis bij inbegrepen. Wij beheren het domein, maar het blijft uw eigendom.

Hoe lang blijven jullie mijn site ondersteunen?

Het abonnement dat u bij ons hebt loopt tenminste 1 jaar door. Hierna is deze maandelijks opzegbaar. In dit pakket zit niet alleen webhosting. maar we updaten uw website handmatig. Dit houd in als WordPress (CMS systeem) een update uitbrengt we uw website gaan update met de nieuwste versie hiervan, ook de bijbheorende plugins krijgen dan een update.

Klaar om er werk van te maken?

Evalco staat voor u klaar!

© 2018 - Evalco.nl