Woning in beeld

Verkoop uw huis sneller met de juiste foto’s

Geef kopers een goede indruk

Het verkopen van uw woning is niet altijd even makkelijk. Voordat mensen een woning komen bezichtigen, willen ze alvast een indruk van het huis krijgen door middel van foto’s. Als deze niet weten te overtuigen dan blijft men liever weg.

U zou zelf wat kiekjes kunnen maken, maar dan heeft u geen garantie dat ze in orde zijn. Zelfgemaakt foto’s komen vaak net niet helemaal goed over en zullen daardoor echter weinig mensen trekken.

Gelukkig hebben wij kennis en apparatuur om u van professionele foto’s te voorzien. We komen graag langs en gaan niet weg voordat we de woning perfect in beeld hebben gebracht.

Nadat we foto’s gemaakt hebben beginnen we direct met de nabewerking. We zoeken de mooiste beelden bij elkaar en maken er een aantrekkelijke reportage van. Alles om de kans op verkoopt te vergroten!

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waarom maandelijkse kosten?

Het maandelijkse gebruiken wij om jouw site online te houden. Je site draait namelijk op onze servers, ook wel hosting genoemd.
Extra domeinen aanvragen is ook mogelijk.

Kan mijn site gehackt worden?

Kort en simpel gezegt, ja dit kan. Maar professionele hackers kunnen tegenwoordig alle sites hacken, zelfs die van de FBI.
Zolang je geen problemen zoekt met dit soort mensen zal er niks gebeuren met je website.
Hiernaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd de laatste beveiligings updates heeft wanneer deze uitgebracht worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


 

Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018